Een krachtige kans weer in balans
Sanna van Bentveld, Healing & Reading

Healing

Door handoplegging maak ik contact met het lichaam en doorvoel ik op allerlei lagen waar de energie stroomt of geblokkeerd is. Tijdens de behandeling wordt duidelijk wat je op dat moment nodig hebt en aankan. Via strijkende bewegingen voer ik af wat niet in het lichaam en de aura thuishoort. Door het reinigen en opschonen komt er meer ruimte. Ik werk  met lichtenergie, die in de juiste trilling en intensiteit blokkades doet ontspannen. Veelal geeft het lichtheid, het zelfgenezend vermogen is geactiveerd. Dit leidt tot innerlijke kracht! Ik merk dat mensen na de behandeling weer gaan stralen en meer rust ervaren. De pijn is verdwenen.

Stress, verdriet en pijn kunnen ervoor zorgen, dat de energie in het lichaam niet meer goed stroomt waardoor blokkades ontstaan.
Een healer werkt met energie, voelt waar de klachten en eventuele blokkades zitten en kan deze verminderen en/of weghalen.
Dit gebeurt door middel van handoplegging op de verschillende chakra’s.

Chakra betekent wiel in het Sanskriet.
Chakra’s zijn draaiende energiebronnen die energie nemen en geven via banen die door het lichaam stromen.
Er zijn zeven hoofd-chakra’s (van stuit- tot kruinchakra) en er zijn in totaal wel 40 ‘gewone’ chakra’s.
Elk van deze heeft invloed op een bepaalde lichaamsfunctie en emotie.

De meeste healers zijn heldervoelend maar kunnen ook helderwetend, -horend, -ruikend, -proevend en/of -ziend zijn.
Ook zonder aanwijsbare lichamelijke klachten kan een healer met u werken aan inzichten en bewustwording van lichaam en geest. Belangrijk voor mensen met ernstige lichamelijke klachten is het besef dat een healer geen genezer is van ernstige ziekten, maar kan begeleiden bij het omgaan met de klachten en eventueel de pijn verlichten.